ملكة ألأحزان مديرة المنتدى
عدد المساهمات : 243 تاريخ التسجيل : 18/02/2010
| موضوع: بسيمة من مطبخي الجمعة أبريل 09, 2010 12:37 am | |
| [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط] 3 بيضات وفانيليا وكوب سكر نصف كوب زيت و3 ملاعق حليب بودره يذوب في نصف كوب ماء او نصف كوب حليب سايل كوب دقيق كوب جوز الهند وملعقتين صغيره بيكنج بودر
الطريقة :
نوضع البيض في الخلاط الكاس والفانيليا ونخلطه زين بعدين نضيف السكر وبعده الزيت ونخلطه مدة دقيقه ثم بعد ذالك نضيف الدقيق وجوز الهند بالتدريج الى ان تنتهي الكميه ثم نضيف الحليب وبعده بيكنج بودر وبعدين ندهن الصنيه اللي بتسوين فيها الجوزيه ونصب الخليط وندخلها الفرن على درجه 350 وخليها ربع ساعه وحمريها وبعد ذالك خرجيها من الفرن بعد ماتنضج وصبي عليها نصف كوب شيرة
( أنا حطيت ويا الشيرة رشة هيل + زعفران )
| |
|